Spring naar inhoud

Blackjack strategie

maart 4, 2013

Als u blackjack gaat spelen kunt u dit het beste doen met een strategie in uw achterhoofd. Er zijn veel verschillende strategiën die u kunt gebruiken tijdens het blackjack spelen. De eerste blackjack strategie die ik uit ga leggen is de strategie wanneer u een kaart moet trekken of dat u moet passen.

Hit or stay
Er zijn veel schema’s te vinden die aangeven wanneer u een kaart moet hitten en wanneer u moet passen. Deze zijn door experts gemaakt en als u zo’n schema volgt tijdens het blackjack spelen zult u de meeste kans hebben om te winnen met blackjack. Hier onder vindt u zo’n schema.

Blackjack strategie
Blackjack strategie; hit, double, stay, split

Als u dit schema bekijkt zult u in eerste instantie denken: waar staan die letters voor in het schema. Dat zal ik u nu uitleggen:
– S: Stay. U kunt hier het beste passen. De kans dat u wint door te passen is hier het grootst.
– D: Double up. Hier kunt u het beste double up doen. Double up is het verdubbelen van uw inzet. U krijgt nog één extra kaart en daarna bent u automatisch gepast. Het wordt in bijna alle gevallen aangeraden om een double up te doen als u 10 of 11 heeft. Alleen als de dealer een 10 of A heeft kunt u het beste geen double up doen.
– H: Hit. U kunt hier het beste een extra kaart vragen. Deze extra kaart heeft u nodig om een betere combinatie te maken aangezien de kans dat de dealer anders een hogere combinatie krijgt toch groter is.

Dit is een basis schema voor blackjack spelen. Als u blackjack gaat spelen kunt u dit schema er gewoon bij houden zodat u precies weet wanneer u moet hitten, double up of moet passen.

From → Blackjack

Geef een reactie

Plaats een reactie