Spring naar inhoud

Fruitluck; makkelijk en snel spelen

juli 25, 2011

Op verschillende websites vindt u de gokkasten van fruitluck. Deze fruitluck automaten kunt u direct van uit browser spelen. U hoeft dus geen software te downloaden voordat u deze automaten kunt spelen.

100% veilig spelen op fruitluck automaten
U kunt dus 100% veilig spelen op deze gokkasten. Een virus komt op uw computer door het downloaden van onveilige bestanden. Hier heeft u bij fruitluck geen last van, want er hoeft niets gedownload te worden. Inloggen op uw account en spelen maar.

Gratis spelen op fruitluck gokkasten
U kunt gewoon gratis spelen op de fruitluck gokkasten. U krijgt dan 20 gratis credits en deze kunt u op spelen op elke automaat van fruitluck. Als deze credits op zijn klikt u bij de cashier weer op de Fun-mode en u krijgt weer 20 nieuwe credits. Zo kunt u zelf bekijken welke automaat u het beste bevalt voordat u de fruitluck automaten voor geld gaat spelen.

Betalen met je telefoon
Bij fruitluck is het mogelijk om met uw telefoon credits te betalen. Hiervoor kunt een bellen of een sms sturen naar een daartoe bestemd nummer. Het wordt automatisch van uw prepaid tegoed afgeschreven, of aan het eind van de maand bij uw telefoonrekening bij gerekend.

Heeft u al zin om een gokje te wagen? Probeer dan nu één van de vele fruitluck gokkasten!

From → Uncategorized

Geef een reactie

Plaats een reactie