Spring naar inhoud

Roulette strategiën

juli 25, 2011

Strategiën die gegarandeerd winst opleveren tijdens het roulette bestaan er niet. U kunt misschien een strategie hebben tijdens het roulette die uw kansen om te winnen verhogen, maar 100% zeker winnen kan niet bij het spelen van roulette. Er worden bij het roulette verschillende strategiën gebruikt:

Inzetten op kleur
U kunt inzetten op een kleur. Uit onderzoek blijkt dat mensen meer voor rood kiezen om op in te zetten dan op zwart. Daarom wordt deze strategie ook wel “Red Bet” genoemd. Wat u doet bij deze strategie is beginnen met bijvoorbeeld €1,- op rood. Als u verliest zet u €2,- in op rood. U verdubbelt dit aantal steeds totdat u wint. Als u uiteindelijk wint, wint u dus €1,-. Als u begint met €5,- wint u dus €5,-.

Inzetten op kolommen
Volgende tactiek bij roulette, het inzetten op kolommen. Als u op een kolom inzet heeft u 32,43% kans dat u wint. Als u €1,- inzet op 1 kolom wint u €2,- en krijgt uw oorspronkelijke inzet van €1,- terug. U ontvangt dus €3,-. U kunt de kansen op winst vergroten door op 2 kolommen tegelijk te spelen. De winkans is dan 64,87%. U zet dan dus €1,- in op 2 kolommen. De totale inzet is €2,- en u kunt in totaal €3,- winnen (waarvan €1,- dus winst is).

Dit zijn twee simpele strategiën die vooral safe bets zijn. Hiermee kunt u proberen een bedrag bij elkaar te spelen bij het roulette. Onthoud dit: er is geen winstgevende strategie bij het roulette!

From → Uncategorized

Geef een reactie

Plaats een reactie